Nike Air Max 95 Light Bone Factory Store Sverige

Aturan main dan tatacara ikut forum

Nike Air Max 95 Light Bone Factory Store Sverige

Postoleh waaJonas » Sab Mar 10, 2018 8:09 am

Gambar

Nike Air Max 95 Light Bone Factory Store Sverige är tillbaka i svart. Den Air Max-ikon som alltid finns i stil, har samma färg som "Triple Black", för den senaste utgåvan som slår butiker nu. Den senaste alla svarta blicken kan bara ha en färg, men du kommer att få en variation i texturer i material över syntetisk nubuck, läder och ballistisk mesh övre med reflekterande detaljer på häl och tunga.

Nike Air Max 95 Gum Medium Butik Sverige slutar aldrig sin körning, ännu ett helt nytt utseende. Den här gången är det uteslutande för damerna, med ett rent och ljust feminint utseende i nyanser av grått och vitt med accenter i "Hyperviolet". Ser man påminna om några OG-färgvägar, finns 95-talets signaturgradientpanel, som går från mörk upp till ljus vid mellansolen, medan poppar av den ljusa violetta nyansen finns på spetsbandet, tungans logotyp och synliga luftenheter. Lady Air Max 95 aficionados kan hitta dessa som kommer i Europa nu, och här i USA snart.

Kommer vi någonsin att sluta se nya färgvägar av Nike Air Max 95 Washed Teal Online Sverige? Svaret är nästan säkert nej. Men det är helt okej med alla så länge det nya utseendet fortsätter att vara så trevligt. Den mer än klassiska Air Max-modellen kommer nästa i den här hösten-lämpliga versionen med en Light Taupe mocka övre och mellansula med accenter i mörkgrå för en ren och premium tvåtonig presentation. Om du är en Air Max 95-fan kommer det att bli en release som är svår att motstå.

Idag får vi det mest detaljerade utseendet på båda färgvägarna till Nike Air Max 95 Grossist Sverige Dave White, eftersom Nike Air Max 95 No-Sew är den modell som används, med AM95 in i framtiden med en nypa sidopanel med signaturvågor i färg splattered grafik. En vibrerande orans eller mer dämpad vit ger helt olika vibbar till siluetten, medan varje är förstärkt med en hårig suede-tunga för en livsstilsstil.

Som du kan förvänta, lämnar Nike Air Max 95 Köpa Online ingen tid snart Nike Sportswears produktionslinje. Två av erbjudandenen från den senaste rundan av helt nya färgvägar för den ikoniska silhuetten för höst kan förhandsgranskas här idag, alla med sin egen distinkta känsla. Först har vi en premie på skoen som är perfekt för det kommande svalare vädret, med en övre mocka övre i ljusgrå med mörkgrå detaljering för två av de vågiga panelerna, inklusive den övre mestremsan som vanligtvis kommer i nät. Det andra nya utseendet har en unik blandning av färger, i nyanser av vitvit och brun accentad med livfulla "Ember Glow" träffar överallt.
waaJonas
 
Post: 2
Bergabung: Sab Mar 10, 2018 8:04 am

Kembali ke Peraturan Forum & Tatacara Posting

Siapa yang online

Pengguna yang berada di forum ini: Tidak ada pengguna yang terdaftar dan 1 tamu

cron